Jaanan mietteitä:

“Aamuisin peilistä tuijotti hyvin väsyneet ja surulliset kasvot. Kasvot eivät voineet olla minun, ikääntymisen merkit alkoivat tosissaan näkyä! Nasolabiaaliseudun syvät poimut syvenivät syvenemistään, ennen niin kauniit ja täyteläiset huulet hävisivät jonnekin, “naurunryppyjen” määrä silmäkulmissa lisääntyi, otsapoimut syvenivät. Ikääntyminen – peikko, jota naiset kauhulla odottavat. Ei näin pitänyt minulle tapahtua, ei todellakaan!

Ikääntyminen sinänsä ei ole huono asia, päinvastoin: ruuhkavuodet takana ja auvoista aikaa rakkaan aviopuolison kanssa edessäpäin, toivottavasti pitkään. Olisiko enää mitään tehtävissä ilman kirurgisia toimenpiteitä? Vai riittääkö lupaus uuden elämän aloittamisesta; pakkelia pahempiin ruttuihin, ei valvomisia, ei roskaruokaa, enemmän vettä, nukun selälläni, harrastan enemmän liikuntaa. Lupauksia, jotka unohtuvat ensimmäisessä kaarteessa.

Olen nähnyt paljon kuvia ennen ja jälkeen esteettisten hoitojen ja mielessä oli aina pieni epäilys, oliko tämä totta vai tarua? Pientä kateuttakin olin tunnistavinani sisimmässäni näitä kauniita ihmisiä katsoessani.

Eräänä päivänä Oulu-lehdessä oli ilmoitus: Muuttumisleikki 2018! Loistavaa, tähän osallistuisin ehdottomasti. Tämä täytyi olla merkki jostain todella hyvästä.

Laitoin hakemuksen ja sain kutsun haastatteluun. Haastattelun edetessä tuli luottavainen ja turvallinen tunne Saaran kertoessa, mitä muutosleikki tulisi sisältämään osaltani, mikäli voittaisin kyseisen kilpailun. Tätä kaikkea tarvitsin juuri tässä ja nyt, se tunne vahvistui haastattelutilanteessa.

Ja tämä kaikki tapahtui juuri minulle! Tulin valituksi muuttujaksi 2018!

Kauneusklinikan omistajan Saaran asiantuntemus ja ammattitaito vakuutti minut täysin. Esteettisten hoitojen (mistä kiitos Saaralle ja lääkäri Erikalle) lisäksi hiukseni stailasi Hius- ja kauneuskulma Double5:ssa Minna sekä vaatekaappini päivitti Oulun Komistamon Päivi. Loppuhuipennuksena vielä kasvohoito, ripsien ja kulmien fiksaus sekä make up Eleganten kosmetologin Vilman toimesta.

Lopputulokseen olen äärimmäisen tyytyväinen, asiantunteviin ja ammattitaitoisiin ihmisiin on helppo luottaa!

Kiitos kaikille tämän muuttumisen mahdollistaneille ihmisille! Toivotan kaikille teille ihania ja inspiroivia hetkiä asiakkaiden parissa! Puolisoani unohtamatta: Kiitos rakas , että jaksat ymmärtää, uskoa ja kannustaa minua eteenpäin…

Ja vielä loppuun haluan kirjoittaa mottoni “Sinä itse olet elämäsi nainen”. Toivon, että näin tuntee myös moni muu.

Hyvää kevättä ja kesän odotusta!

– Jaana –

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *