Ihovammojen tai ihon venymisen jäljiltä jää helposti arpia. Muodostuva arpikudos ei ole yhtä kimmoisaa kuin terve ihokudos, ja sen kyky sitoa kosteutta on heikentynyt.

Neulauksen vaikutuksen arven paranemisen kannalta huomasi mm. kanadalainen plastiikkakirurgi Andre Camirand 90-luvulla. Hänen kauneusleikkauksissa olleista asiakkaista osa oli ottanut tatuoinnin arven peitoksi. Camirand huomasi, että nämä asiakkaat paranivat arven kohdalta muita paremmin. Hän alkoi tutkimaan arpien tatuoimista ja huomasi, että tatuointineulan tekemät pistokset iholla rikkoivat arvessa olevaa kollageenia ja stimuloivat uuden, terveen melaniinin ja kollageenin tuotantoa.

Samaan johtopäätökseen tuli myös Dr. Orentreich. Hän esitteli ja rekisteröi termin ”Subcision” vuonna 1997, joka on metodi, jolla hoidettiin erityisesti arpia ja juonteita tätä tarkoitusta varten valmistetteujen neulojen avulla. Menelmä pyrkii nostamaan arven pohjan muun ihon tasalle kahdella mekanismilla:

Vuonna 2004 tulivat markkinoille ensimmäiset nykyaikaiset mikroneulausrullat, joiden avulla arpien ja juonteiden hoito on nopeaa, tehokasta ja turvallista.

Mikroneulaus on tehokas hoitomuoto moneen vaivaan ja on tullut jäädäkseen. Sillä voidaan auttaa asiakasta monin tavoin – kuten arpien ja hiustenlähdön hoidossa ja ihon nuorennushoidossa- ja itse hoidon tekeminen on nykyisillä laitteilla helppoa ja hygieenistä. Tulokset ovat huomattavia sarjahoidon jälkeen. Suosittelen!

Saara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *