Sokerointi on ihoystävällisin tapa poistaa karvoja

Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihotyypeille, jopa kuivalle iholle. Se soveltuu erinomaisesti sekä naisille että miehille, ja sokeroinnilla voidaan poistaa ihokarvoja lähes mistä tahansa kehon osasta.

Sokeroinnin etuna vahaukseen nähden on se, että sokeri ei tartu ihoon ja se on vesiliukoista. Sokeroinnilla voidaan poistaa vieläkin lyhyempiä karvoja kuin vahauksella, ja se on ihoystävällisempää. Sokerointi aiheuttaa vähemmän karvojen sisäänkasvamista tai karvatupentulehduksia kuin vahaus. Sokerimassa on luonnonmukainen tuote toisin kuin karvojenpoistoon käytettävä vaha.

Sokerointi

Hellävarainen tekniikka

Sokeroinnilla voidaan poistaa karvoja esimerkiksi sääristä, reisistä, bikinirajoista, intiimialueilta, kainaloista, käsivarsista ja kasvoista. Sokerimassaa levitetään alueelle, josta karvoja halutaan poistaa. Sokeri levitetään iholle sormilla tai lastan avulla massan ollessa ihonlämpöistä, jolloin ei ole vaaraa polttaa ihoa. Sokeroinnilla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua oikean tekniikan avulla turvallisesti ja hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko, mutta sokeri ei tartu eläviin ihosolukkoihin.

Sokeroinnin jälkeen

Saunaa, urheilua ja yleisesti ottaen hikoilua olisi hyvä välttää seuraavat 12 tuntia. Kainalokarvojen sokeroinnin jälkeen deodorantin käyttöä olisi syytä välttää 12 tuntia, ja kasvojen karvanpoiston jälkeen on hyvä välttää ihoa tukkivia meikkiaineita myös 12 tuntia. Sokeroinnin jälkeen ihoa tulisi suojata auringolta ainakin seuraavana päivänä. Sokeroidun alueen kuivaharjaus on suositeltavaa karvanpoiston jälkeen, tällä estetään sisäänkasvaneiden karvojen syntyä.

Vähemmän kipua ja ihon ärsytystä

Sokeroinnissa sokeri levitetään vastakarvaan, ja karvat poistetaan aina karvan kasvusuuntaan. Sokerointi aiheuttaa vähemmän kipua, ihon ärsytystä ja karvan katkeilua kuin muut karvanpoistomenetelmät, koska sokerimassa ei tartu ihoon kiinni. Jopa ihon punoitusta esiintyy vain harvoin. Samaa sokeritahnaa ei koskaan käytetä uudelleen, joten sokeroidessa ei synny riskiä bakteerien leviämisestä. Karvojen tulisi olla vähintään kahden millimetrin pituisia, mutta tottuneelle tekijälle lyhyempienkin karvojen poistaminen on mahdollista.

Riimukivenkatu 8
90240 Oulu

Puh. 044 765  1350

info@doublebeauty.fi

Avoinna ma-pe 10-17