KAUNEUSHOITOLA

Kauneushoidot laadukkailla tuotteilla ja ammattitaidolla

Kauneushoitolassa hoidamme kauneuttasi erilaisilla kasvohoidoilla. Lisäksi teemme jalkahoitoja, ripsienpidennyksiä ja sokerointia.

Meiltä löydät myös valoimpulssihoidot sekä CryoPen-jäädytyshoidot esim. luomien poistoon.

Meiltä saat myös lahjakortit toivomallesi hoidolle tai summalle.

Kauneushoitolassa Sinua palvelee pitkän työkokemuksen omaava kosmetologi Kati. Hoidot tehdään laadukailla tuotteilla ja vankalla ammattitaidolla. Monipuolisesta palveluvalikoimasta löydät sekä klassiset kauneushoidot että erikoishoidot. Ihana, rentouttava hemmotteluhetki Sinulle tai lahjaksi.

Kasvohoidot

Valittavanasi joko klassinen hoitokokonaisuus kasvoille ihotyypin, iän ja ihon tarpeiden mukaan tai sitten erikoiskasvohoito.

Pigmentointi

Kestopigmentointi on kulmakarvojen sekä ripsi-ja huulirajojen pitkäkestoista korostamista. Tällä kosmeettisella tatuoinnilla pyritään korostamaan omia piirteitä turvallisella ja hygienisellä menetelmällä. Pigmentointi helpottaa jokapäiväistä elämää nopeuttaen päivittäisiä meikkaurutiineja, näyttäen kuitenkin myös luonnolliselta meikittömänä päivänä. Se antaa mahdollisuuden olla huoliteltu aamusta iltaan, joka tilanteessa.

Sokerointi

Sokeroinnilla poistetaan ihokarvoja sokerimassalla karvatuppea myöten ja menetelmä on hygieeninen, tehokas ja hellävarainen. Säännöllisellä sokeroinnilla voidaan saada vähennettyä ja heikennettyä karvankasvua.

 

Cryopen- ja valoimpulssihoito

CryoPen

Nopeasti ja helposti eroon varsiluomista ja syylistä Cryopen-jäädytyksellä.
Cryopenillä voidaan hoitaa mm. varsiluomia vartalolla sekä kasvoilla ja kaulalla, rasvaluomia kasvojen alueella ja jalkapohjien syyliä.

Valoimpulssihoito

Hellävarainen valoimpulssihoito on tehokas apu häiritsevistä ihokarvoista kärsiville. Valoimpulssimenetelmällä häiritsevät ihokarvat voidaan poistaa lopullisesti. Valoimpulssilla voidaan hoitaa myös aknea ja häivyttää pigmenttiläiskiä.

Inlei kestotaivutukset

InLei on uudenlainen ripsien kestotaivutussarja, jossa on panostettu hellävaraisuuteen, laatuun, turvallisuuteen ja siihen että jokainen tuote on viimeistä piirtoa myöten suunniteltu täydellisesti toimivaksi. 

Se sopii sinulle, joka haluat maksimoida omien ripsiesi  näyttävyyden ja on hyvä vaihtoehto ripsivärille / ripsienpidennyksille.

Riimukivenkatu 8
90240 Oulu

Puh. 044 765  1350

info@doublebeauty.fi

Avoinna ma-pe 10-17