Salon Elegante (nyk. Double5) on järjestänyt kahtena peräkkäisenä vuonna 2017 ja 2018 muuttumisleikkikilpailun, johon muuttuja on valittu hakemusten perusteella. Vuonna 2017 leikkiin valittiin Päivi,52 (jälkimmäinen kuvapari). Tänä vuonna hakemuksia kilpailuun tuli yli 100 ja muuttumaan valittiin Jaana, 53 (ensimmäinen kuvapari).

Muuttumisleikeissä Jaanalle ja Päiville tehtiin kauneusklinikallamme esteettiset hoidot kasvoihin. Ikääntyessä ihon oma hyaluroni ja rasvakudos vähenee, jolloin iho veltostuu ja alkaa roikkumaan. Käytimme Jaanan ja Päivin kasvojen esteettisissä hoidoissa hyaluronivalmisteita, ts. täyteaineita, joilla häivytettiin syviä juonteita ja tuotiin kasvoihin lisää täyteläisyyttä. Jaanan otsan juonteet käsitteli ihotautilääkärimme botuliinivalmisteella.

Kasvojen esteettisten toimenpiteiden jälkeen kampaaja loihti uuden hiusvärin sekä mallin ja pukeutumisneuvoja kertoi, mitkä värit ja vaatteet ovat oikeat korostamaan parhaita puolia muuttujassa. Lopuksi kosmetologi ohjasi ja teki oman ihotyypin mukaisen hoidon sekä ehostuksen.

Muuttumisleikit ovat paitsi muuttujalle, myös muutoksen tekijöille huikean jännittävää ja upeaa.  On hienoa nähdä ulkoisen muuttumisen lisäksi myös sisäinen muutos: herkästi hymyilevä, itsestään tykkäävä ihminen on aina mukavaa katseltavaa!

Alla Jaanan tuntemuksia ja lisää kuvia muuttumisleikistä.

HUOM!  Jos Sinusta tuntuu, että näytät ikäistäsi vanhemmalta tai väsähtäneeltä, entinen hehkusi on hävinnyt ja peilistä katsoo ulkonäköönsä tyytymätön nainen (tai mies), ota yhteyttä Saaraan! Näitä muuttumisleikkejä räätälöidään Double5:ssa Sinun toiveittesi ja tarpeittesi mukaan. Voit varata minulle konsultaatioajan, jossa kartoitamme, millainen paketti olisi Sinulle sopiva ja teemme myös hinta-arvion. Konsultaatio on maksuton, eikä velvoita Sinua mihinkään. Tervetuloa!

Saara/ Double5 kauneusklinikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *