Helmi-maaliskuu on hyvä aika vuodesta tulla hoidettavaksi ja saada iho hehkumaan kesäksi. Kerron alla mikroneulauksesta ja biorevitalisaatiosta, jotka ovat mitä tehokkaimpia ja parhaimpia kasvohoitoja ihon kirkastamiseen, silottamiseen, uudistamiseen, kosteuttamiseen, kiinteyttämiseen!

Mikroneulaus saa ihon itse tuottamaan lisää kollageenia ja tehostaa aktiiviaineiden imeytymistä ihoon. Aineita on kaikkiin iho-ongelmiin ja kaikille ihotyypeille. Mikroneulauksen avulla imeytettävät tehoseerumit mahdollistaa tehoaineiden lähes täydellisen imeytymisen kaikkiin ihon kerroksiin. Aineiden imeytyminen on 1000-kertaista voiteisiin nähden. Näin asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen hoitotuloksen!

Mikroneulauksen vaikutukset:

Hoidon hinta Micro Injector -neulauskynällä on 118€. Hoitokertoja suositellaan ottamaan 4-5 noin kuukauden välein, näin hoitotulokset ovat näkyvimpiä ja pitkäkestoisempia.

Biorevitalisaatio tarkoittaa ihon elvyttämistä ja kiinteyttämistä. Vaikuttava aine (esim. hyaluronihappo) saatetaan ihoon injektiomenetelmällä, joka mahdollistaa kasvojen, kaulan, dekolteen tai käsien kohotuksen heti näkyvin tuloksin. Hoito tehdään puudutuksessa, joten tämä ei satu. Iän myötä tullut hyaluronikato saadaan korjattua helposti ja iho näyttää jälleen siltä kuin vuosia aiemmin. Biorevitalisaatiohoito 155€ / alue. Hoito suositellaan uusimaan 3 kertaa noin 1 kuukauden välein pitkäaikaisen tuloksen saamiseksi. Tämän hoitosarjan jälkeen tulosten ylläpitoon riittää hoito 1-2 kertaa vuodessa.

Saara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *