Nauru pidentää ikää ja tekee elämästämme elämisen arvoista. Nauramiseen osallistuu yhteensä 300 naurulihasta ja 15 näistä sijaitsee kasvojen alueella.

Nauraminen ja sen aiheuttama lihasliike saa aikaiseksi juonteita kasvoille, erityisesti suun ja silmien ympärille.

Jättäisinkö siis nauramatta, jotta välttyisin rypyiltä – en todellakaan, sillä naurava ihminen näyttää jopa kymmenen vuotta nuoremmalta kuin totiset kanssasisarensa!! Samanlaista lihasliikettä on toki kaikki ilmehdintä ja esimerkiksi silmien siristäminen. Ihon ikääntyminen tuo myös juonteita kasvoille, lihasten liikkeestä riippumatta.

Vanheneminen on väistämätöntä ja sitä vastaan on turha kamppailla. Voimme kuitenkin tehdä paljon, jotta vanhenemme pehmeämmin. Ikääntyvän ihon tehohoitoja ovat mikroneulaus sekä happohoidot/kuorinnat.

Milloin sitten otetaan esiin jämerämmät aseet eli neulat ja ruiskut?

Juonteiden täyttöä kannattaa harkita kun juonne selvästi on jyrkempi ja syvempi, se häiritsee merkittävästi tai kun juonne/juonteet ei reagoi kevyempin hoitoihin. Käytännössä asiakas tietenkin päättää mitä hän haluaa tehtävän.

Salon Elegantessa käytetään juonteiden häivytykseen eri vahvuisia hyaluronihappoja. Hyaluronihapolla voidaan häivyttää juonteita koko kasvojen alueella. Hapolla saadaan tehtyä myös huulten nuorennuksia. Täyttämällä huulia kevyesti koko huulen alueelle, saadaan aikaiseksi oikein pehmeän näköinen huulten pyöristyminen. Tämä nuorentaa ulkonäköä merkittävästi. Tällaiset pehmeät huulitäytöt ovatkin nykyään todella suosittuja – luonnollisuutensa vuoksi. Mikäli asiakas haluaa huulien muotoa muokattavan erilaisiksi kuin ne oikeasti ovat, niin hyvä kuva toivotusta tuloksesta helpottaa merkittävästi muokkaamista.

Juonteiden täyttöhoidot ja huulten pehmentämiset ovat Elegantessa arkipäivää ja niitä teenkin miltei päivittäin. Hoidon suosion salaisuus on varmasti nopeassa vaikutuksessa. Juonnetäytön tulokset näkyvät osittain heti, vaikkakin paras lopputulos on nähtävissä vasta muutaman päivän kuluttua kun turvotus on laskenut.

Nyt siis nauramaan todenteolla, juonteiden muodostumisesta huolimatta!!! Voimmehan hoitaa nuo sitten myöhemmin juonnetäytöllä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *